Verdachte van overval op Kruidvat en tankstation Molenweg aangehouden

Lars Schwachöfer Donderdag 03 September 2020
De politie heeft een verdachte aangehouden voor de overvallen op de Kruidvat en tankstation De Haan aan de Molenweg. De 20-jarige man wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op 3 augustus werd de Kruidvat aan de Molenweg overvallen. Enkele dagen later, op 7 augustus, werd op 500 meter verderop in de straat tankstation De Haan overvallen. De politie bekeek camerabeelden en sprak met getuigen. Op de beelden was te zien dat beide gewapende overvallen door dezelfde man gepleegd waren. De politie verspreidde camerabeelden van de overvallen en riep getuigen op zich te melden. Er kwamen meerdere tips binnen bij de politie over de vermoedelijke dader.

De politie kreeg tijdens het onderzoek een 20-jarige verdachte in beeld. Gisteren werd de verdachte voor de overvallen door de politie aangehouden. De man is verhoord en wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie heeft nog geen details over de verdachte bekendgemaakt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.