Gewapende overval op tankstation aan Molenweg

Lars Schwachöfer
7 augustus 2020
Vanmorgen vond omstreeks 7.00 uur een overval plaats op een tankstation aan de Molenweg. De politie is op zoek naar de dader.
De man kwam omstreeks 6.40 uur het tankstation binnen en bedreigde het personeel. De man vluchtte te voet met de buit. In de omgeving wordt gezocht naar de dader. Dat is een getinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is 1 meter 90 lang en draagt zwarte kleding. Op zijn mouwen staat een witte streep. Hij draagt een zwarte tas bij zich. De man spreekt accentloos Nederlands.

De politie heeft een Burgernetbericht laten versturen naar ruim 1400 mensen. Hierin wordt verzocht direct 112 te bellen als de man gezien wordt en de man niet zelf te benaderen. De politie doet onderzoek in en om het tankstation. Het tankstation blijft gedurende het onderzoek gesloten. Afgelopen maandag werd een drogisterij aan de Molenweg overvallen. Op 500 meter van het tankstation. Gisteren vond een overval op een woning aan de Bedrijfsweg plaats. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de overvallen.

Dit bericht delen:

Advertenties