Politie zoekt getuigen van gewapende woningoverval aan Bedrijfsweg

Lars Schwachöfer
6 augustus 2020
Vanmorgen vond omstreeks 5.00 uur een gewapende woningoverval plaats aan de Bedrijfsweg. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.
Omstreeks 5.00 uur drongen twee mannen de woning binnen en bedreigden de bewoners met wapens. De bewoners moesten geld afstaan aan de overvallers. Vervolgens zijn de overvallers er vandoor gegaan op vermoedelijk een (motor)scooter.

De bewoners van de woning bleven ongedeerd en konden zelf de politie waarschuwen. Het onderzoek is in volle gang. Medewerkers van de Forensische Opsporing van de politie doen sporenonderzoek en agenten zijn een buurtonderzoek gestart.

Van de twee overvallers is het volgende bekend:

Verdachte 1 is een man van ongeveer 1.80 meter lang. Hij was volledig in het donker gekleed, droeg een mondkapje en sprak Nederlands met een buitenlands accent. De tweede man was een stuk kleiner, ongeveer 1.65 meter. Ook hij was donker gekleed en sprak met een buitenlands accent.


Heeft u informatie of camerabeelden?

De politie komt graag  in contact als u rond 5.00 uur vanochtend in de omgeving van de Bedrijfsweg iets heeft gezien dat met deze overval te maken kan hebben. Ook als u een camera aan uw woning of auto heeft en u in de omgeving woont of reed, vraagt het team u om uw camerabeelden te bekijken of daarop iets te zien is.

Heeft u informatie? Neem contact op met de politie in Nijmegen op 0900-8844 of via het tipformulier. Camerabeelden uploaden kan ook via dit formulier. U kunt uw tips ook anoniem doorgeven. Dat kan telefonisch via Meld Misdaad Anoniem 0- 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties