Politie zoekt getuigen van gewapende overval aan Molenweg

Van onze redactie
4 augustus 2020
Gisterochtend vond omstreeks 10.30 uur een gewapende overval van de Kruidvat aan de Molenweg plaats. De politie is op zoek naar getuigen.

De vermoedelijke dader, een man met een donkere huidskleur, ongeveer 1 meter 90 lang en gekleed in een zwart t-shirt, zwarte broek, zwarte schoenen en een bivakmuts over zijn hoofd, kwam de Kruidvat binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij nam een onbekend geldbedrag uit de kassalade mee en rende de Bloemendaalseweg op. Hij rende vervolgens rechts de Dikkeboomweg op in de richting van de Voorstadslaan. Hij pakte een fiets uit een tuin aan de Voorstadslaan en vluchtte met de fiets verder.

De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben hoe de verdachte zich gedroeg bij de Kruidvat, of hem hebben zien vluchten. Daarnaast zijn er mogelijk camerabeelden die het onderzoek verder kunnen helpen. Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844 en via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Drie weken geleden werd de Aldi aan de Willemsweg overvallen. Toen kwam een man de supermarkt binnenlopen en bedreigde een kassamederker met een wapen. Of de twee overvallen verband met elkaar houden, is nog onbekend. De politie heeft geen signalement van de overval op de Aldi bekendgemaakt.


 

Dit bericht delen:

Advertenties