Politie zoekt beeldmateriaal voor onderzoek dood Poolse man

Van onze redactie
30 juli 2019
De politie is op zoek naar beeldmateriaal in verband met het onderzoek naar de dood van de 53-jarige man uit Polen. Hij werd zaterdagmiddag 20 juli aangetroffen langs de Nieuwe Ubbergseweg.
Op 20 juli werd het levenloze lichaam van een 53-jarige Pool aangetroffen in een bosperceel aan de Nieuwe Ubbergseweg. Diezelfde avond hield de politie een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in Rotterdam. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man uit Polen. De verdachte zit nog vast.    

Getuigenoproep

De politie deed al eerder een getuigenoproep, maar dit leverde geen tips op. Met een specifiekere oproep hoopt het rechercheteam in contact te komen met mensen die meer informatie of beeldmateriaal hebben dat de politie kan helpen met het oplossen van het onderzoek naar dit misdrijf. Het gaat om het tijdsblok van vrijdag 19 juli 12.00 uur tot 24.00 uur. Wellicht zijn er passanten die vanuit de auto of vanaf hun motor met een dashcam opnamen hebben gemaakt terwijl zij met hun auto of motor de locatie passeerden.

Het beeldmateriaal kan via het meldformulier naar de politie worden gestuurd. Melders kunnen ook contact opnemen met het rechercheteam via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties