Verdachte aangehouden voor betrokkenheid dood Poolse man

Van onze redactie Lars Schwachöfer Woensdag 24 Juli 2019
Vandaag wordt een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats voorgeleid voor de rechter-commissaris in Arnhem. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 53-jarige man, afkomstig uit Polen, wiens lichaam zaterdagmiddag werd aangetroffen langs de Nieuwe Ubbergseweg.

De verdachte werd zaterdagavond in Rotterdam aangehouden. Al vrij snel na het aantreffen van het lichaam leek er sprake te zijn van een misdrijf en dit is inmiddels door middel van sectie bevestigd. De politie verrichtte ter plaatse uitgebreid onderzoek en er werd een Plaats Delict-Unit geplaatst. De politie sprak al met diverse getuigen maar heeft nog enkele specifieke vragen.

Getuigenoproep

De politie wil graag mensen spreken die tussen donderdagavond 18 juli en zaterdag 20 juli 15.55 uur, personen hebben gezien die het bosperceel in- of uitliepen. Het betreft het bosperceel gelegen aan de Nieuwe Ubbergseweg, even voorbij de afslag naar de Ubbergseweg. Vanuit de richting Nijmegen gezien ligt het bosperceel aan de linkerzijde.

Vrouw

Ook is de politie op zoek naar een vrouw die in de week voor het overlijden van de 53-jarige Pool met het slachtoffer is opgetrokken, dan wel iemand die bekend is met haar identiteit. Het slachtoffer is vermoedelijk begin deze maand met deze vrouw vanuit België naar Nederland gereisd.

Mensen over informatie beschikken die de politie verder kan helpen het onderzoek kunnen contact opnemen met het rechercheteam via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 doorgegeven worden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Lichaam aangetroffen langs Ubbergseweg


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.