Lichaam aangetroffen langs Ubbergseweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 20 Juli 2019
De politie heeft vanmiddag een lichaam aangetroffen langs de Ubbergseweg (N325). De weg is afgezet en er vindt onderzoek plaats.

De politie kreeg vanmiddag een melding en is daarop naar de locatie gegaan. Daar werd het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft de omgeving afgezet. Verkeer op de Ubbergseweg (N325) wordt om de locatie geleid door verkeersregelaars.

Omdat de politie uitgaat van een misdrijf, is groot opgeschaald. Een PD-unit, een vrachtwagen waarin de gegevens van het plaats delict verzameld worden, staat langs de weg geparkeerd. De Forensische Opsporing verricht onderzoek.

Update 23.00 uur:

De politie legt het onderzoek vannacht stil. De plaats delict en politievoertuigen worden bewaakt. Er zijn verkeersregelaars ingezet om verkeer om de voertuigen te leiden. Morgen hervat de politie het onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 20-07-2019 om 19:33 door Frans Merkes
Vorige week zondag kwamen wij daar met de fiets langs. Er werd daar op die plek of directe omgeving vuur gestookt.
Er heen Flinke rook. Dacht aan evt. Zwervers cq vissersReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.