Automobilist rijdt door na aanrijding op Takenhofplein

Lars Schwachöfer
24 augustus 2021
Afgelopen nacht werd omstreeks 1.30 uur een fietser door een auto aangereden op het Takenhofplein. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. De politie zoekt getuigen.
Een 18-jarige man uit Wijchen fietste vanuit het centrum richting Wijchen en stak op het Takenhofplein de Van Schuylenburgweg over. Daarbij werd hij aangereden door een automobilist. De fietser kwam ten val. De automobilist ging ervandoor. Ambulancepersoneel keek de man na. Hij raakte lichtgewond en kon ter plaatse behandeld worden. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis en is opgehaald door familie.

De politie doet onderzoek naar het ongeval en de auto. Het betreft een witte personenauto. Vermoedelijk liep de auto schade aan de voorzijde op bij de aanrijding. Getuigen of mensen die meer weten over het ongeval en/of de auto kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844, of informatie anoniem doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het is de derde keer in vier nachten dat een automobilist in Nijmegen vlucht na een ongeval. In de nacht van vrijdag op zaterdag vluchtten een automoblist en zijn bijrijder nadat hun auto op de zijkant sloeg. In de nacht van zaterdag op zondag reed een automobilist een fietser aan en vluchtte. Hij meldde zichzelf later die nacht. De automobilist van het ongeval afgelopen nacht kan zichzelf melden bij elk politiebureau.

Dit bericht delen:

Advertenties