Opnieuw aanhouding voor Beuningse 'vergismoord'

Van onze redactie
31 mei 2021
Gisteren werd opnieuw een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op nijmegenaar Mehmet Kilicsoy. In het onderzoek zijn de afgelopen tijd meerdere verdachten aangehouden. Deze verdachte is een 27-jarige man uit Amsterdam. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de vergismoord.
Op 6 juli vorig jaar werd in Beuningen de 49-jarige Nijmegenaar Mehmet Kilicsoy op klaarlichte dag doodgeschoten. Het rechercheteam is tot de conclusie gekomen dat alles er op wijst dat de daders zich vergist hebben en dat Mehmet een onschuldig slachtoffer is. Eerder werd in Opsporing Verzocht en de regionale opsporingsprogramma’s Bureau GLD (Gelderland) en Bureau 020 (Amsterdam) aandacht gevraagd voor de zaak. Eerder zijn al drie mensen opgepakt omdat ze de auto’s gestolen zouden hebben die bij de aanslag gebruikt zijn. Zij zijn heengezonden na verhoor, maar blijven wel verdachte.

Eerdere aanhoudingen

Naar aanleiding van de tv-uitzendingen meldde begin maart een 30-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats zichzelf bij de politie. Na zijn aanhouding werd ook een 30-jarige Amsterdammer aangehouden. Ook hebben er nog drie aanhoudingen plaats gevonden voor diefstal van auto's betrokken bij de (vergis)moord. Gisteren werd de vijfde verdachte aangehouden, eveneens op verdenking van betrokkenheid bij de (vergis)moord. Deze verdachte heeft zich langere tijd in het buitenland opgehouden.  Het onderzoek naar deze vergismoord gaat verder. Meer details kan de politie op dit moment nog niet geven.

Dit bericht delen:

Advertenties