IJskoud Nijmegen organiseert meer dan 100 winteractiviteiten voor jongeren

Van onze redactie
21 december 2020
Ondanks de huidige lockdown organiseert IJskoud Nijmegen van 19 december tot en met 3 januari verschillende gratis activiteiten voor jongeren in Nijmegen. De activiteiten zijn vooral voor de leeftijden 8 tot 18 jaar.
Oké, die lockdown dat is balen voor jongeren: geen feesten, geen vuurwerk en met maar één vriend naar buiten. En de jongerencentra zijn ook nog eens dicht. Maar als jongere stilzitten in Nijmegen hoeft niet. Want IJskoud Nijmegen heeft een programma geregeld met meer dan 100 activiteiten voor jongeren. Voor de meeste activiteiten moet je aanmelden. Kijk hier voor een overzicht per dag.

Plezier in de vakantie

Er zijn gratis activiteiten buiten, in kleine groepen en online. Van lasergamen, voetbal en dans tot lezen over #BLM, boksen en blokjeskerst. De activiteiten worden aangeboden door de Gemeente Nijmegen samen met Bindkracht10, Sportservice, FC Social Work, New Rootz, Move, Ieder Talent Telt, de Lindenberg, Sportproductions, Nijmegen Outdoor, Flex Dansstudio, Boksacademie Nijmegen, Voetbalschool Numaga, Max Studios, Judoschool Theunissen en Mastergym.

BindkrachtCup

Naast de activiteiten is er dan ook nog de online FIFA-competitie BindkrachtCup. Drie dagen lang, op acht plekken in Nijmegen. Inschrijven voor dit online-voetbalspektakel kan nog tot en met 25 december via de website van Bindkrachtcup.

Dit bericht delen:

Advertenties