Blokker terug in winkelcentrum Dukenburg

Frank van Raaij
7 december 2020
Afgelopen week heeft Blokker kenbaar gemaakt zich opnieuw te vestigen in winkelcentrum Dukenburg. De nieuwe winkel zal in januari 2021 haar deuren openen in de units waar voorheen kledingwinkel OPEN 32 en Voordeelshop Op=Op gevestigd waren. Met de komst van Blokker worden drie leegstaande units ingevuld en neemt ook de diversiteit in het winkelaanbod toe.

Winkelcentrum Dukenburg kampt al langer met structurele leegstand. Uit onderzoek blijkt dat deze leegstand onder meer wordt veroorzaakt door de verouderde omgeving en onvoldoende diversiteit in winkelaanbod.

In een eerder deze maand verschenen artikel op deze website over de structurele leegstand van het winkelcentrum, reageerden lezers van Nieuws uit Nijmegen met aanbevelingen om het winkelcentrum weer aantrekkelijker te maken. Een veel gehoorde aanbeveling was de terugkeer van Blokker, Bakker Bart en C&A.

De komst van Blokker is niet de enige positieve verandering voor het winkelcentrum. Begin volgend jaar start AH XL met een grote interne verbouwing en verhuist Gall&Gall naar de voorzijde waar voorheen Phonehouse en Handyman gevestigd waren.


Dit bericht delen:

Advertenties