Dronken automobilist rijdt in vijver op Takenhofplein

Lars Schwachöfer Maandag 30 November 2020
Afgelopen nacht reed omstreeks 1 uur een dronken automobilist de vijver op het Takenhofplein in. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De automobilist reed vanaf de van Schuylenburgweg het Takenhofplein op. Hij reed rechtdoor de vijver van de fontein op het plein in. In een poging om uit de vijver te komen, reed hij rond door de vijver. Uiteindelijk reed de auto niet meer verder. Ambulancepersoneel keek de man na. Hij raakte niet gewond. Na een blaastest door de politie werd de man aangehouden en naar het politiebureau vervoerd.

Op het politiebureau blies de man tijdens een ademanalyse 645 ug/l, bijna drie keer meer dan de maximaal toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Een berger takelde de auto uit de vijver en sleepte de auto weg.

Eerder dit jaar belandde ook al een dronken automobiliste in de vijver van de fontein op het plein.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (2)

Geplaatst op 01-12-2020 om 00:18 door marius vries
Lekker makkelijk reactie van de zijlijn.

Ik ben die bestuurder.
Dat dit eenzijdig ongeluk überhaupt het nieuw haalt.

Jij weet en kent niet de omstandigheden waarin het is gebeurd.

Dus als je nog eens wat hebt.....

Geplaatst op 01-12-2020 om 00:04 door Wim Huveneers
Laat de dronken bestuurder a.u.b. opdraaien voor alle schade!Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.