Auto belandt in fontein Takenhofplein

Van onze redactie Zondag 19 Januari 2020
Afgelopen nacht vond omstreeks drie uur een ongeval plaats op het Takenhofplein. Een auto belandde in de fontein.

De bestuurster van een auto reed vermoedelijk vanaf de Wijchenseweg de fontein op het Takenhofplein in. Ze probeerde eruit te rijden, maar door de hoge rand kon ze niks anders dan rondjes rijden. Toen agenten ter plaatse kwamen, stond de vrouw naast haar auto.
 
Agenten namen een blaastest af. Ze bleek onder invloed van alcohol. Op het politiebureau blies de vrouw bij een ademanalyse twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Een berger trok de auto uit de fontein en sleepte het voertuig weg. De politie laat weten proces verbaal tegen de vrouw op te maken voor rijden onder invloed.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.