Politie onderzoekt autobrand in De Wetstraat

Lars Schwachöfer Vrijdag 23 Oktober 2020
Vannacht vond omstreeks 1.30 uur een autobrand plaats in de De Wetstraat. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Omwonenden ontdekten de brand in de geparkeerde auto en alarmeerden de brandweer. Ook maakten zij de bewoners van een woning waar de auto naast geparkeerd stond wakker. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Ook twee ramen van de woning raakten beschadigd. De politie sprak met omwonenden en de eigenaresse van de auto.

Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De auto is afgezet met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto. Of de autobrand gerelateerd is aan de autobranden in de Weezenhof afgelopen nacht, rond hetzelfde tijdstip, is onbekend. De politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.