Meerdere auto's uitgebrand in Weezenhof

Lars Schwachöfer
22 oktober 2020
Vannacht woedde omstreeks 01.30 uur meerdere autobranden in de 38e straat van de Weezenhof. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.
Omwonenden ontdekten de branden in meerdere geparkeerde auto's en alarmeerden de brandweer. Toen de brandweer aankwam, stonden vier auto's in brand. De brandweer bluste de branden, maar kon niet voorkomen dat drie auto's volledig uitbrandde. Een vierde auto brandde aan de achterzijde uit. Een vijfde en zesde geparkeerde auto raakten fors beschadigd door de brandende auto's. Ook een schutting en heg raakten beschadigd door de branden.

Agenten spraken met omwonenden en noteerden verklaringen. De politie gaat uit van brandstichting. De gehele rij geparkeerde auto's werd afgezet met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto's. Getuigen of mensen die meer weten over de branden en nog niet met agenten gesproken hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of geef uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld hierbij zaaknummer 2020501075.

Dit bericht delen:

Advertenties