Drie aanhoudingen tijdens onderzoek naar mogelijke ontvoering

Lars Schwachöfer
22 september 2020
De politie heeft gisteravond drie aanhoudingen verricht tijdens het onderzoek naar de melding van een ontvoering, gistermiddag op de Slotemaker de Bruïneweg. Uit eerste onderzoek lijkt geen sprake te zijn van een ontvoering.
Bij de politie kwamen gistermiddag omstreeks 15.30 uur meldingen binnen over een mogelijke ontvoering op de Slotemaker de Bruïneweg. Agenten spraken met getuigen en noteerden verklaringen. Hierbij werden ook kentekens van drie mogelijk betrokken auto's genoemd. De politie zocht in de omgeving naar de auto's. De plaats waar de mogelijke ontvoering plaatsvond, werd afgezet met lint. Een speurhond zocht naar sporen, welke door een agent veilig werden gesteld.

De politie plaatste een bericht op Twitter waarin zij bekend maakte dat ze uitging van een mogelijke ontvoering of gijzeling en ze in contact wilde komen met getuigen. Tijdens het onderzoek kwamen de drie verdachten in beeld. Zij zijn gisteravond aangehouden en worden verhoord. De politie laat weten dat een van de drie auto's in beslag is genomen voor onderzoek. Uit het eerste onderzoekt lijkt er geen sprake te zijn van een ontvoering of gijzeling. Wat er wel heeft plaatsgevonden, en wat de betrokkenheid is van de drie verdachten, wordt onderzocht.

Omdat er nog veel onduidelijkheid is over wat zich precies heeft afgespeeld op de Slotemaker de Bruïneweg, roept de politie nogmaals getuigen op zich bij de politie te melden. Mensen die nog niet met de politie gesproken hebben, maar wel iets gezien of gehoord hebben dat kan bijdragen aan het onderzoek, worden verzocht telefonisch contact op te nemen via 0900-8844.

Dit bericht delen:

Advertenties