Slotemaker de Bruïneweg afgesloten na mogelijke ontvoering

Lars Schwachöfer
21 september 2020
De politie heeft vanmiddag omstreeks 16.00 uur een deel van de Slotemaker de Bruïneweg afgesloten, nadat er mogelijk een ontvoering heeft plaatsgevonden. De politie doet onderzoek.
De politie kreeg melding van een mogelijke ontvoering. Agenten spraken met meerdere getuigen en noteerden verklaringen. De politie laat weten dat er mogelijk een ontvoering van een persoon heeft plaatsgevonden. Het betreft geen kind. Hierbij waren meerdere auto's betrokken. Er is nog geen signalement van het slachtoffer of de betrokken auto's vrijgegeven. Wel zoekt de politie in de omgeving naar drie auto's.

De plaats waar de ontvoering plaatsgevonden zou hebben, op de Slotemaker de Bruïneweg tussen de Steinweglaan en de Wezenlaan, is afgezet met lint. De weg is afgesloten en verkeer wordt omgeleid. De politie verricht sporenonderzoek. Hiervoor is ook een speurhond ingezet. De hond sloeg aan naast enkele struiken. Een agent met een mondkapje en handschoenen stelde sporen veilig in een DNA kit. Omstreeks 18.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

De Officier van Dienst van de politie laat weten dat hij in verband met het onderzoek geen details over de zaak kan geven. Bekendheid hiervan kan het politieonderzoek schaden. De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben. Zij kunnen telefonisch contact opnemen via 0900-8844. Of  Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties