Gewonde bij steekincident in AZC aan Dommer van Poldersveldtweg

Lars Schwachöfer
5 mei 2020
Vanavond vond omstreeks negen uur een steekincident plaats in het AZC aan de Dommer van Poldersveldtweg. Een bewoner werd door een medebewoner in zijn bovenbeen gestoken.
De hulpdiensten kregen even na negen uur de melding van een steekpartij in het AZC. Meerdere eenheden van de politie en een ambulance kwamen ter plaatse. De politie hield direct een verdachte aan. Hij is naar het politiebureau vervoerd voor verhoor. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse nagekeken. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie laat weten dat het slachtoffer in zijn bovenbeen gestoken is. Hij was aanspreekbaar, maar had behoorlijk wat bloed verloren. Het slachtoffer en de verdachte zijn beiden bewoners van het AZC. Of de aangehouden persoon de enige verdachte is, wordt nog onderzocht. Aan de achterzijde van het AZC werd door een fotograaf een trui aangetroffen. Een agent controleerde de trui op sporen. De trui is voor verder onderzoek in beslag genomen.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht en naar de mogelijkheid dat er meer mensen betrokken zijn geweest bij het steekincident. In januari vond ook een steekincident in dit AZC plaats. Of de zaken verband met elkaar houden, wordt onderzocht.

Dit bericht delen:

Advertenties