Man gewond na steekincident in AZC Nijmegen

Lars Schwachöfer Maandag 13 Januari 2020
Vanmorgen vond omstreeks elf uur een steekincident bij het AZC aan de Dommer van Polderveldtweg plaats. Een man raakte gewond.

Het steekincident vond in een kamer van het AZC plaats. De verdachte ontsnapte via een raam. Het slachoffer raakte lichtgewond volgens de politie. De politie zoekt in de omgeving naar de verdachte. De Forensische Opsporing van de politie doet sporenonderzoek in en om de kamer. Een agent zoekt met een speurhond in de omgeving.

De naast het AZC liggende basisschool houdt de kinderen binnen. De school heeft de ouders op de hoogte gebracht en houdt nauw contact met agenten. Over de toedracht van het incident kan de politie nog geen uitspraak doen. Een signalement van de verdachte is nog niet bekend. Het is nog onbekend of een van de twee personen een bewoner van het AZC is.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.