Dit is Nijmegen

Ger Neijenhuyzen
9 februari 2020
Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.
Al jaren is Popkoor Switch een begrip binnen de Nijmeegse muziekwereld. Ook op nationaal niveau timmert Switch aan de weg; afgelopen november stond het koor nog te stralen op het podium tijdens het BALK TOPfestival in Rotterdam.

Popkoor Switch is een popkoor uit Nijmegen bestaande uit ongeveer 60 leden en zes stemgroepen. Elke woensdag repeteert het koor onder leiding van dirigent Ronald Pes in Café Waalzicht.

De laatste grote show van Switch was de show ‘Mirakels’ in de Stevenskerk in 2018. Deze show vertelde het verhaal van Mariken van Nimwegen in een eigentijdse versie. Het laatste optreden van Popkoor Switch vond ook in de Stevenskerk plaats, in december 2019 tijdens de Nijmeegse Winterweken. Daarnaast heeft Switch vele optredens in de Nijmeegse Stadsschouwburg op haar naam staan.

Dit jaar bestaat Popkoor Switch 30 jaar en dit gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Er staan veel leuke feestelijke activiteiten gepland voor dit jaar. Op de website, maar ook op Facebook en Instagram vind je de meest actuele informatie over de activiteiten en verdere optredens van Switch.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meezingen met Popkoor Switch? Stuur dan een mailtje naar popkoorswitch@hotmail.com. Vooral mannen zijn erg welkom!


Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.

Dit bericht delen:

Advertenties