Dit is Nijmegen

Hans de Groot Zondag 02 Februari 2020
Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

The Hubschrauber repeteert. Vorig jaar waren er wat wisselingen in hun bezetting, nu zijn er 3 nieuwe leden en binnenkort een nieuwe CD! The Hubschrauber is een Nijmeegse band die ‘indie’ muziek speelt. De nieuwe Cd ‘Protector, Distractor’ wordt op 20 maart tijdens een concert in poppodium Merleyn gepresenteerd.

En dus oefent The Hubschrauber, ze schaven hun songs bij (al een half jaar roept de zanger), ze proberen variaties uit, ze overleggen over de volgorde van de setlist. Het is lekkere, gevarieerde muziek, soms stevig, dan weer hypnotiserend en experimenteel. Zeer de moeite waard om live mee te maken! Helaas gaat dat niet meer in Merleyn lukken, want dat concert is al uitverkocht! Website en Facebook in de gaten houden dus!


Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.