Dit is Nijmegen

Ger Neijenhuyzen
12 januari 2020
Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.
Waalhalla is gevestigd aan de Winselingseweg en wordt gerund door ongeveer 40 vrijwilligers. Je kunt er terecht om te skateboarden, In Line skaten, StuntSteppen of BMX’en. Gemiddeld komen er per dag 80 bezoekers om hun kunsten te vertonen en ervaring op te doen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor slechts 6 euro kun je jezelf de hele dag uitstekend vermaken in het ruim 2000 m2 grote indoor skatepark. De openingstijden variëren, kijk voor de exacte openingstijden op de website van Waalhalla Skatepark.

Waalhalla beschikt over een eigen skateshop, waar je terecht kunt voor verhuur of aanschaf van Skateboards, Longboards & Cruisers, Stuntsteps, BMX, helmen, handschoenen en nog veel meer.

Uiteraard is het ook mogelijk om lessen te volgen. Iedere woensdag en zaterdag staat een team van ervaren docenten klaar om de beginnende skater de fijne kneepjes in de verschillende disciplines bij te brengen.

Waalhalla is meer dan alleen een skatepark. Ook voor kinderfeestjes, workshops en bedrijfsuitjes kun je hier uitstekend terecht. Kijk voor een uitgebreide impressie van alle activiteiten op de Facebookpagina van Waalhalla Skatepark.

 

Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.

 


Dit bericht delen:

Advertenties