Auto brandt uit in Barbarastraat

Lars Schwachöfer Woensdag 08 Januari 2020
Afgelopen nacht vond omstreeks twaalf uur een autobrand plaats in de Barbarastraat. De auto is volledig uitgebrand.

Een bewoner van de Groot-Brittanniëstraat zag de auto in brand staan en alarmeerde de brandweer. De politie was snel ter plaatse en hield omstanders op een veilige afstand. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De politie zette de auto af met lint.

Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De Forensische Opsporing van de politie doet vandaag sporenonderzoek in en om de auto. Afgelopen zondag vond een straat verderop, in de John Lennonstraat, ook een autobrand plaats. Of de branden met elkaar te maken hebben, is onbekend. De politie doet verder onderzoek.
 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Auto uitgebrand in John Lennonstraat


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.