Auto uitgebrand in John Lennonstraat

Lars Schwachöfer Zondag 05 Januari 2020

Vanavond vond omstreeks half acht een autobrand in de John Lennonstraat plaats. De politie onderzoekt de oorzaak.

Bewoners van de straat ontdekten de brand in de geparkeerde auto en alarmeerden de brandweer. Een agent deed nog een bluspoging met de brandblusser uit zijn dienstvoertuig, maar het vuur was al te hevig. Andere agenten hielden omstanders op een veilige afstand. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. De twee ernaast geparkeerde auto's raakten niet beschadigd bij de brand.

Wat de oorzaak van de brand is geweest, is nog onbekend. Brandstichting kan niet uitgesloten worden. De politie zette de auto af met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet morgen onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.