Dit is Nijmegen

Van onze redactie Hans de Groot Zondag 03 November 2019

Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

Elke week repeteert Drumfanfare Michael in verenigingsgebouw ‘Roomsch Leven’ aan de Heyendaalseweg in Brakkenstein. Het is een fanfare met een lange traditie, opgericht in 1964. Ze musiceren op hoog niveau en zijn, volgens eigen zeggen, de gezelligste vereniging van Nijmegen. Ze treden veel op, zowel met taptoes als streetparades als met concerten’.

‘Het is een heel diverse groep, jong van geest, die heel goed mixed’, volgens voorzitter Chamin Panapala. Bij de repetitie oefent de drumsectie voor de pauze apart van de blazers. De sfeer is ook iets verschillend. Speels bij de slagwerkers, ernstig oefenend bij de blazers. In de pauze vallen de verschillen weg en inderdaad: het mixt heel goed.


Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.