Dit is Nijmegen

Van onze redactie Hans de Groot Zondag 27 Oktober 2019

Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

In juli 2018 richten een aantal mensen De Waalstappers op, een community voor ontmoeting van alle leeftijden. Binnen een maand waren er 100 leden, op dit moment al zo’n 350. Er is dus veel interesse om andere mensen, buiten de eigen kring, te ontmoeten. De leden van de Waalstappers bedenken en organiseren een waaier aan activiteiten: wandelen, snookeren, koken, dansen, fietsen, handwerken, alles is mogelijk. Op verzoek van de leden is er weer een borrel op zondagmiddag, buiten bij restaurant De Kazerne aan de Molenveldlaan. De gesprekken zijn geanimeerd, mensen schuiven aan, ze maken kennis of praten bij. Vanaf november zijn er acties speciaal gericht op mensen van 20 tot 40 jaar.


Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.