Dit is Nijmegen

Van onze redactie Ger Neijenhuyzen Zondag 21 Juli 2019
Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

Matthijs Maassen, oftewel de ijsprofessor, van Onwijs Lekker IJs maakt op ambachtelijke wijze ijsjes in het IJslab, in de Smeltkroes op het voormalige Honigterrein. Het ijs wordt gemaakt van fruit, groente en superfoods, zonder kunstmatige toevoegingen. Alle ijsjes worden handmatig gemaakt en in de vormen gespoten, stokje voor stokje wordt erin gestoken en dan gaat het de vriezer in. Ze zijn niet alleen onwijs gezond maar smaken net zo lekker. Met de IJsfiets is de IJsprofessor en zijn festivalcrew inzetbaar op elk evenement, van kinderfeestjes tot bedrijfsfeestjes. Hij geeft ook workshops op de Honig maar ook op basis- en middelbare scholen. En zo probeert Matthijs iedereen aan een gezonde voeding te brengen. Een echte glimlach op een stokje, passend binnen bijna elk dieet.


Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.