Dit is Nijmegen

Ger Neijenhuyzen Ger Neijenhuyzen Zondag 05 Mei 2019

Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

Grace geeft de workshop Indisch koken in huiselijke kring bij de Buren in de Irene Vorrinkstraat 401. De kooklessen van Gracering geven de deelnemers een gevoel van een gezellig dagje of avond uit terwijl je er nog wat bijleert. De recepten zijn puur Indisch en bestaan uit een voorgerecht, 1 groentegerecht en 3 hoofdgerechten. De gerechten kunnen met vlees, vis, kip of ei bereid worden en ook de bijgerechten komen aan bod. De cursisten hebben er allemaal plezier in en gaan aan het einde van de les gezellig met zijn allen aan tafel om te genieten van het lekkere eten. Het resulteerde ook bij deze les weer in een heerlijke maaltijd.

Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.