Dit is Nijmegen

Ger Neijenhuyzen Ger Neijenhuyzen Zondag 28 April 2019

Een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

Op de Winkelsteegseweg zit het verzamelpunt van Voedselbank Nijmegen. Hier worden de voedselpakketten voor de cliënten gevuld. Dit kan voor gezinnen van drie of vier personen zijn, maar ook voor één of twee mensen, dit is te zien aan de kleur van de kratjes. De pakketten zijn telkens anders samengesteld. Dit komt omdat de voedselbank afhankelijk is van wat zij aangeboden krijgt. In totaal wordt er wekelijks 720 bakken gevuld met allerlei producten, die door winkels en andere bedrijven worden gedoneerd. De spullen worden opgehaald bij de donateurs en dat gaat allemaal goed georganiseerd in zijn werk. Er werken ongeveer 120 vrijwilligers aan mee. Iedere vrijdag worden de voedselpakketten naar de uitgeefpunten gebracht, dat zijn er 5 in Nijmegen en twee in de Betuwe.


Meer foto's zien? Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.