Dit is Nijmegen

Fotograaf: José Schamp Zondag 10 Februari 2019

Fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

Containerterminal BCTN is gericht op de duurzame binnenvaart en vervoert goederen zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk. Het bedrijf kiest voor deze meest groene vorm van transport vanuit de doelstelling bewust om te gaan met de natuur. Naast de 1ste terminal in Nijmegen zijn er nog meerdere, verspreid over Nederland en België. Via deze terminals worden de containers op de diverse schepen af- en aangevoerd. Het bedrijf levert met haar manier van goederenvervoer een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Zij ontving hiervoor onlangs de 3de Lean en Green Star, die wordt toegekend aan organisaties die zich actief inzetten voor een duurzaam logistiek proces.


Meer foto's zien? Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.