Dit is Nijmegen

Fotograaf: Hans de Groot Zondag 03 Februari 2019

Een fotorubriek over mensen die samen werken, wonen en ontspannen.

Wat te doen op een regenachtige zondag? Sommigen blijven thuis, draaien zich om, anderen gaan rugbyen. In dit geval de dames van NSRV Obelix, studenten rugby Nijmegen. Waarom rugby? Omdat het zo explosief is, zo keihard en fair, een uitlaatklep voor agressie en frustratie. De dames spelen vandaag tegen hun aartsrivaal, een combi van de Wasps en andere ‘burgerdames’ uit Nijmegen. Als ze ’s ochtends het clubhuis inlopen zijn ze al licht gespannen, gebrand op de overwinning. In de kleedkamer volgt een opzwepende speech van de captain. De wedstrijd is uitermate spannend en inderdaad, soms behoorlijk stevig. Gelukkig winnen de dames, hun dag is weer goed. Dat wordt vast een geanimeerde derde helft!


Meer foto's zien? Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken. 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.