[Winactie] Maudy Vossen opnieuw genomineerd voor de Beauty Award

Van onze redactie
16 januari 2019
Maudy Vossen van Huidinstituut Maudy Vossen is voor de tweede keer genomineerd door de vakjury van de Beauty Award. Deze award is de hoogste vakprijs voor schoonheidsspecialisten in Nederland.

Dit jaar wordt de prestigieuze wedstrijd voor de tiende keer georganiseerd. De 45-jarige eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen aan de Sint Annastraat werd al eerder genomineerd en behaalde in 2016 een hoge finaleplaats in de top 3. De Beauty Award is een prijs die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland.

‘Mijn doel is om het dit jaar niet bij nominatie te laten, ik ga deze keer voor de titel van beste schoonheidsspecialiste van 2109’, aldus Maudy. Maudy heeft milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en wil ondernemen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo heeft zij 24 uur in het glazen huis gezeten voor het Ronald McDonald Huis en liep ze de Vierdaagse voor Care For Life, om zo mee te sponsoren aan een rolstoelbus voor een gezin. Ook is zij als gastdocent werkzaam bij de stichting Look Good Feel Better en geeft les aan oncologische verpleegkundigen in het RadboudUMC.

Felbegeerde prijs

De awards zijn verdeeld in diverse categorieën in verschillende regio’s. Er is nog een Nijmeegse zaak in de race: Men & Women’s Care van Sylvia Claes dingt mee naar de titel ‘Schoonheidssalon van het jaar 2019’. Alle schoonheidsspecialisten worden getoetst op het gebied van marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vakkennis en -techniek. Op 14 april wordt bekend gemaakt of Maudy met de felbegeerde prijs naar huis gaat en zich de beste schoonheidsspecialiste van het jaar 2019 mag gaan noemen.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je kans op een schoonheidsbehandeling naar keuze t.w.v. 95 euro. Plaats daar een reactie waarom jij de behandeling graag zou willen winnen of tag iemand aan wie je de behandeling gunt. De winnaar wordt vrijdag 25 januari om 19.00 uur bekend gemaakt bij het bericht op Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties