Nijmeegse maakt kans op titel schoonheidsspecialiste van het jaar

Joris Leenders
12 januari 2016
Maudy Vossen, eigenaresse van Maudy Vossen Huidverjongingsinstituut, is de eerste Nijmeegse die genomineerd is voor de beauty award titel. Op 21 maart wordt tijdens een gala in Hilversum bepaald wie de titel wint.
Uit circa 200 schoonheidsspecialistes uit de regio Noord Nederland, in deze onderverdeling valt Nijmegen onder Noord, zijn recentelijk voor de beauty award drie schoonheidsspecialisten gekozen die kans maken om vanuit de regio Noord mee te dingen naar de titel. ‘Met de nominatie ben ik hartstikke blij. En nou ik toch zo ver ben, gaan we ook maar meteen voor de titel', aldus de enthousiaste schoonheidsspecialiste. Vanuit de regio Noord krijgt ze competitie van Beauty&Relax Lounge uit Wijchen en van Schoonheidssalon Diana Viert uit Hoogezand, daarnaast zijn er kandidaten uit de regio’s Midden en Zuid geselecteerd.

Het afgelopen half jaar konden schoonheidsspecialisten zich aanmelden voor deelname. Daarvoor moesten ze een vragenlijst beantwoorden, een presentatie geven en werden ze door een mysteryguest bezocht. De awards zijn verdeeld in diverse categorieën, namelijk: de schoonheidsspecialiste van het jaar, de beauty salon van het jaar, één keer voor salons met minder dan drie medewerkers en één keer voor salons met meer dan drie medewerkers, newcomer of the year en is er een publieksprijs.

Kwaliteit

‘Ik sta voor kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten meteen in de gaten hebben dat ze hier op een kwalitatief hoogstaande manier worden ontvangen en behandeld. Dat is de basis van mijn visie op werk en ondernemen. Een titel als schoonheidsspecialiste van het jaar draagt daartoe zeker bij', aldus Vossen. 

Dit bericht delen:

Advertenties