Omloop der Zevenheuvelen zoekt dringend vrijwilligers!

Van onze redactie
24 juni 2024
Over 2 weken (zondag 7 juli) vindt alweer de zesde editie van de Omloop der Zevenheuvelen plaats. De organisatie: "We maken ons alleen grote zorgen over het aantal benodigde verkeersregelaars."
 
"Graag zetten we iedereen maar een halve dag in om het leuk te houden en hebben daarom dubbele aantallen nodig. We hebben momenteel nog maar 65 van de 110 shifts ingevuld.
Als we snel niet aan de 100 ingevulde shifts zitten, moeten we de wedstrijd helaas cancelen. In dat geval kunnen alléén de toertocht, village arrivee en dikke banden race plaatsvinden.
Hulp van een halve dag is al zeer welkom! Als verkeersregelaar langs het parcours heb je fantastisch zicht op de koers. Natuurlijk wordt de lunch voor je verzorgd, je krijgt een vrijwilligersshirt én je bent uitgenodigd voor de vrijwilligersBBQ op 10 juli. Maar het belangrijkst, een uniek inkijkje in de organisatie van een wielerevenement en firstrow seats
Meld je aan via de vrijwilligerspagina op de website.
 
Verspreiden van dit bericht in jouw netwerk wordt ook zeer op prijs gesteld! Met zijn allen kunnen we dit mooie wielerevenement in Nijmegen redden.
 
Foto's via Omloop der Zevenheuvelen.

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024