Kleurrijke expositie van Rob van Veenendaal

Van onze redactie
23 juni 2024

De kleuren van Rob van Veenendaal worden nog twee keer geëxposeerd! Dus voor wie zijn werk nog nooit heeft gezien een unieke kans.

De opening van de expositie is op woensdag 3 juli om 19.30 in wijkcentrum Daalsehof in Nijmegen. Er zal een kort praatje gehouden worden en er zal livemuziek zijn. Deze opening zal voor een aantal bezoekers een bijzonder moment zijn omdat Rob een jaar geleden onder tragische omstandigheden is overleden.

Tijdens deze expositie zijn ruim 50 schilderijen te zien die hij heeft nagelaten. De schilderijen van Rob zijn een weerspiegeling van zichzelf en van de ervaringen die grote indruk op zijn leven hebben gemaakt. Kijken, (be)oordelen en bekeken worden zijn de thema’s die terugkeren in zijn werk. Een overdaad aan kleur en figuratie maar met een donker randje voor wie zijn werk goed bekijkt.

Geïnteresseerd om naar de opening te komen of de kustwerken van Rob op een ander moment te bekijken? De locatie van de expositie is in het wijkcentrum “Daalsehof” (adres: Daalsehof 2 in Nijmegen). Dit is tevens de locatie van Hobbycentrum Nijmegen Oost waar Rob jarenlang vrijwilliger was. De expositie is te zien van 3 juli tot en met 6 september en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 17.00 uur (Het wijkcentrum is gesloten van 12 juli tot 11 augustus en gedurende de vakantieperiode in de avond onregelmatig geopend).

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze expositie in het wijkcentrum te bezichtigen? De láátste expositie van het werk van Rob van Veenendaal zal in februari 2025 in Cultuurhuis de Lindenberg te zien zijn.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024