Paul van Loon presenteert nieuw Dolfje Weerwolfje-boek tijdens Novio Magica

Van onze redactie
23 mei 2023

Tijdens het Nijmeegse fantasyfestival Novio Magica op 29 mei geeft Paul van Loon samen met zijn band Andere Snuiters een jeugdvoorstelling in LUX. Aansluitend presenteert de beroemde schrijver ‘Monsterhaai’, het 25ste deel van zijn populaire jeugdreeks Dolfje Weerwolfje.

Novio Magica vindt plaats op maandag 29 mei in de binnenstad van Nijmegen. Na de voorstelling en boekpresentatie kunnen kinderen de auteur ontmoeten tijdens een signeersessie in Bibliotheek Mariënburg.  

Novio Magica is het nieuwe, tweejaarlijkse fantasyfestival in Nijmegen dat helemaal draait om boeken en films. Op maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een bomvol programma in de Stevenskerk, Bibliotheek Mariënburg, arthouse LUX en op andere plekken in de binnenstad van Nijmegen. Er zijn interviews met nationale en internationale schrijvers, creatieve workshops, boeiende colleges, jeugdvoorstellingen, een theaterwandeling, films, bordspellen en nog veel meer. In Bibliotheek Mariënburg vindt een jeugdprogramma plaats met o.a. Susanne Roos (maker van ‘Vleertje Muis’) en Marcel van Driel en Paco Vink (makers van de serie ‘Gamehelden’). De schrijvers zullen ook hun boeken signeren in de bieb.  

Superfan krijgt Monsterhaai 
Van 13.00 tot 14.00 uur speelt Paul van Loon samen met zijn band Andere Snuiters een voorstelling in LUX. In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen nemen zij kinderen en hun grote mensen mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens. Na afloop van de voorstelling overhandigt de schrijver zijn nieuwste Dolfje Weerwolfje-boek ‘Monsterhaai’ aan ambassadeur Thomas Olde Heuvelt en een jonge Dolfje Weerwolfje-superfan. Extra bijzonder: Dolfje is er zelf ook bij! Voor kinderen dé kans om met Dolfje op de foto te gaan. Vanaf 14.30 uur signeert de schrijver zijn boeken in Bibliotheek Mariënburg. Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar bij LUX. Het volledige programma van Novio Magica is te vinden op www.noviomagica.com.

Novio Magica wordt georganiseerd door Bibliotheek Gelderland Zuid, arthouse LUX, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers, Ieder Talent Telt, Senor Hernandez en Gator Merchandis.

Foto: Tuffcat Media


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen