Novio Magica - Het eerste Fantasy Festival in het hart van Nijmegen!

Van onze redactie
2 mei 2023

Op 29 mei, tweede pinksterdag, vindt het eerste Novio Magica festival plaats in het centrum. De Stevenskerk is de hoofdlocatie van dit unieke evenement, dat volledig gewijd is aan fantasyboeken en -films.

Daarnaast zijn er ook activiteiten op en rond het Mariënburgplein. Lees verder om er achter te komen hoe jij met jouw zaak kan deelnemen aan deze magische dag!

Novio Magica is het eerste festival in zijn soort en wordt georganiseerd door Bibliotheek Gelderland Zuid, Ieder Talent Telt, Arthouse LUX, Dekker van de Vegt boekverkopers en Gator Merchandise. Deze samenwerking heeft vorig jaar tijdens de Harry Potter Experience laten zien dat ze een geweldig programma kunnen neerzetten dat publiek uit het hele land aanspreekt. Om het festival duurzaam te maken, hebben ze ervoor gekozen om Harry Potter los te laten en zich op een breder genre te richten: fantasy. Hierdoor kan het festival elke twee jaar terugkeren en is er iets te beleven voor alle leeftijden. 

Het exacte programma en het tijdschema zal binnenkort bekend worden gemaakt. Houd hiervoor deze website en de socials van de Novio Magica in de gaten. Maar zet maandag 29 mei alvast in je agenda: Novio Magica, fantasy, book & film fest in Nijmegen!


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024