Politie zoekt getuigen van bedreiging en overval Café Pool in Van Welderenstraat

Van onze redactie
14 januari 2023

Op 21 december werden een barmedewerker en vier bezoers van Café Pool in de Van Welderenstraat bedreigd en overvallen. De politie roept opnieuw getuigen op zich te melden.

De politie laat weten dat twee bezoekers ruzie kregen met vier andere bezoekers. Een barmedewerker kwam tussen de personen om de ruzie te stoppen. De barmedewerker bood de vier personen tegoedbonnen aan voor een volgende bezoek, waarna de vier vertrokken.

De twee anderen bedreigden vervolgens de barmedewerker en gooide daarbij een glas kapot. Ze eisten geld van hem en namen zijn telefoon af. Uit de kassalade namen ze 400 euro mee. Ze vertrokken vervolgens in de richting van het Keizer Karelplein.

Eerder plaatsten we al een bericht waarin getuigen gevraagd werd zich te melden. Nu de politie bekendgemaakt heeft wat er plaatsgevonden heeft, wordt opnieuw een getuigenoproep geplaats. De politie hoop vooral in contact te komen met de vier personen en dat zij weten wie de twee overvallers zijn.

Mensen die meer weten worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anonkem via 0800-7000. Vermeld daarbij zaaknummer: 2022590033.


Dit bericht delen:

Advertenties