Politie zoekt getuigen van overval in Van Welderenstraat

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
21 december 2022

Afgelopen nacht vond omstreeks 1.30 uur een overval plaats in de Van Welderenstraat. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die mogelijk meer informatie hebben.

Agenten zijn direct naar de Van Welderenstraat gereden nadat zij melding kregen van een overval van een bedrijf aan de Van Welderenstraat. De Van Welderenstraat en Tweede Walstraat zijn 's avonds tussen 18.00 en 2.00 uur afgesloten voor verkeer, wat betekent dat de overvallers vermoedelijk te voet de straat uitgevlucht zijn. De politie zocht in de omgeving, maar trof de verdachten niet aan. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Het is nog onbekend hoeveel mensen betrokken waren bij de overval, of zij wapens droegen en wat zij buitgemaakt hebben. Vanmorgen hebben agenten het onderzoek voortgezet. Agenten spraken met medewerkers van omliggende bedrijven en bekeken videobeelden. Ook roept de politie mensen op die iets gezien of gehoord hebben. Wellicht heeft iemand de overvaller of overvallers zien vluchten, of van tevoren al gezien dat personen zich verdacht gedroegen, of de omgeving aan het verkennen waren.

Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844 of het meldformulier. Via het formulier is ook beeldmateriaal naar de politie te sturen. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen