Brandstichting vermoedelijk oorzaak van autobrand in Verdistraat

Van onze redactie Donderdag 25 November 2021
Afgelopen nacht brandden omstreeks 1.00 uur twee auto's uit in de Verdistraat. De politie vermoedt brandstichting en doet verder onderzoek.

Omwonenden ontdekten de branden in twee geparkeerde auto's en alarmeerden de brandweer. Omdat de auto's enkele meters tegenover elkaar stonden, met een boom ertussen, waren de branden snel te blussen. Beide voertuigen waren niet meer te redden en kunnen als total-loss beschouwd worden.

De politie vermoedt dat beide auto's aangestoken zijn en doet verder onderzoek. De auto's zijn afgezet met lint. De Forensische Opsporing doet later sporenonderzoek. Daarna worden de auto's weggesleept.

Afgelopen zondag op maandagnacht brandden ook al twee auto's uit, in de wijk Zwanenveld,. Of er een verband tussen de brand bestaat, is nog onbekend. De politie doet onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.