Politie onderzoekt autobrand in Zwanenveld

Lars Schwachöfer Maandag 22 November 2021
Vannacht vond omstreeks 4.00 uur een autobrand plaats in de 63e straat van Zwanenveld. Twee auto's brandden volledig uit. De politie doet onderzoek.

Omwonenden ontdekten de brand in een geparkeerde auto en alarmeerden de brandweer. Binnen korte tijd stonden twee auto's volledig in brand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen metershoge vlammen uit de auto's. De brandweer bluste de brand, maar beide auto's brandden volledig uit. Een derde geparkeerde auto raakte beschadigd.

De politie sprak met de eigenaren van de auto's. Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De auto's zijn afgezet met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto's. Daarna worden de auto's weggesleept door een berger.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.