Brommerrijder lichtgewond na aanrijding op Energieweg

Lars Schwachöfer
24 september 2021
Vanmiddag vond omstreeks 15.45 uur een aanrijding plaats op de Energieweg. Een brommerrijder raakte lichtgewond.
De brommerrijder reed op het fietspad parallel aan de Energieweg en wilde de Wolfskuilseweg oversteken. Op datzelfde moment sloeg een automobilist vanaf de Energieweg af de Wolfskuilseweg op en reed daarbij de brommerrijder aan. De man kwam bij de aanrijding ten val.

Ambulancepersoneel keek de brommerrijder na. Hij raakte lichtgewond en is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie leidde het verkeer korte tijd om de ambulance heen. De brommer is door een kennis van de man opgehaald. Een deel van de bumper van de auto was bij de aanrijding losgekomen. Met plakband werd de bumper tijdelijk vastgezet, zodat de automobilist zijn weg naar de Marialaan kon vervolgen.

Vorig jaar werden de afslagen van de Energieweg van en naar de Wolfskuilseweg en de Verlengde Energieweg van en naar de Kanaalstraat aangepast. Nadat er opnieuw enkele ongevallen gebeurd waren, werden grote verkeersborden geplaatst om automobilisten te waarschuwen dat zij voorrang moeten verlenen aan verkeersdeelnemers op het fietspad. (Brom)fietsers worden middels borden geadviseerd langzamer te rijden.

Dit bericht delen:

Advertenties