Politie zoekt getuigen van aanrijding met politievoertuig

Van onze redactie
7 juli 2021
De politie vraagt getuigen van een ongeval vorige week, in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni, zich te melden. Een 39-jarige fietser werd toen op de IJpenbroekweg aangereden door een politievoertuig.
Omstreeks 1.00 uur stak de fietser de IJpenbroekweg over. Daarbij werd hij aangereden door een politievoertuig. Volgens getuigen reed de politiewagen met zwaailicht en sirene, maar dit kan de politie nog niet bevestigen. In verband met de objectiviteit wordt het onderzoek door de Verkeers Ongevallenanalyse van een andere eenheid van de politie gedaan. Wel bestond het vermoeden dat de fietser onder invloed was. Of dit ook het geval was, wordt in verband met het lopende onderzoek nog niet bekend gemaakt.

De politie sprak dezelfde nacht nog met meerdere getuigen, maar zoekt meer getuigen van de aanrijding. Mensen die getuige waren worden verzocht telefonisch contact op te nemen. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die dezelfde nacht al contact met de politie hebben gehad, maar nog niet teruggebeld zijn, worden ook verzocht contact op te nemen. Vermeld bij het contact procesnummer 2021294619.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen