Fietser gewond na aanrijding met politievoertuig op IJpenbroekweg

Van onze redactie
27 juni 2021
Een 39-jarige fietser is afgelopen nacht gewond geraakt tijdens een aanrijding met een politievoertuig op de IJpenbroekweg. De Nijmegenaar is vannacht naar het ziekenhuis vervoerd in verband met zijn verwondingen.
De aanrijding vond even voor 1.00 uur plaats op de IJpenbroekweg, ter hoogte van de Weijbroekweg.De fietser stak de weg over en werd aangereden door een surveillanceauto van de politie. Volgens getuigen reed de politievoertuigen met zwaailicht en sirene vanaf het Takenhofplein. De fietser raakte gewond aan onder andere zijn benen en is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallenanalyse van een andere politie-eenheid heeft vannacht het verkeersongeval onderzocht en de betrokken agenten en enkele getuigen gehoord. De weg was langere tijd afgesloten voor het sporenonderzoek. Beide weggebruikers hebben volgens procedure een alcoholblaastest afgelegd. Daarnaast is er aanleiding geweest om bij de fietser een bloedtest af te nemen.

Vanwege de objectiviteit wordt het verdere onderzoek gedaan door een andere politie-eenheid. Zij doen op dit moment nog geen uitspraken over het onderzoek.

Dit bericht delen:

Advertenties