Auto's uitgebrand in Tollensstraat

Lars Schwachöfer Vrijdag 18 Juni 2021
Afgelopen nacht woedde omstreeks 4.00 uur een autobrand in de Tollensstraat. Twee auto's brandden uit. Twee andere auto's raakten beschadigd.

Omwonenden en werklieden bij het spoor ontdekten de brand en alarmeerden de brandweer. De brandweer kwam snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat twee auto's uitbrandden. Wel voorkwam de brandweer dat de brand oversloeg naar enkele bomen en twee andere auto's. De andere twee auto's raakten wel beschadigd.

De vier auto's zijn afgezet met lint. Eergisteren werd ook een deel van de straat afgezet. Naast de locatie van de autobranden afgelopen nacht, vond eergisteren een steekincident plaats. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. De Forensische Opsporing van de politie doet later sporenonderzoek in en om de auto's. Of er een verband bestaat tussen de zaken, wordt onderzocht.

Bezoek onze Instagrampagina voor de video van de brand.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.