Dit is Nijmegen

Hans de Groot Zondag 28 Maart 2021
Dit is Nijmegen: een fotorubriek over mensen die samen wonen, werken en ontspannen.

‘De verveling sloeg na vele maanden echt toe’, vertelt Mauricio. Mauricio is chef bediening bij restaurant The Black Fox aan Kelfkensbos. Samen met Dennis, die werkt in de bediening bij restaurant De Meesterproef op het Honig terrein, runt hij sinds korte tijd pop up store Deli.

Omdat zij klaar waren met het stilzitten, openden een aantal ondernemers aangevoerd door Bas van De Meesterproef, samen met vele lokale leveranciers in het leegstaande pand van Jewelz & More aan de Stikke Hezelstraat de pop up store. Ze helpen kleine lokale organisaties door hun producten - die nu niet naar restaurants kunnen - te verkopen.

Binnen 10 dagen was de winkel ingericht, met oude tafels van De Firma en koelvitrines van verschillende leveranciers. De winkel staat vol met delicatessen zoals wijnen, worsten en fudge gemaakt door een dame uit Wijchen. Een leverancier van Georgies Hard Seltzer, een nieuw soort drankje, komt net een doosje brengen. Vol trots laat hij zijn product zien. Het zit helemaal goed met de passie.

Klik hier om de voorgaande rubriek te bekijken


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.