Politie zoekt getuigen van brandstichting in Horstacker

Lars Schwachöfer
25 februari 2021
Gistermiddag werd omstreeks 13.45 uur brand gesticht voor een appartement in de 15e straat van de Horstacker. De politie zoekt getuigen.
De brand voor de deur van een appartement op de tweede verdieping werd ontdekt door een passant, die vervolgens de brandweer alarmeerde. Een persoon in het appartement kon de woning op tijd verlaten. Hij werd gecontroleerd door ambulancepersoneel omdat hij rook had ingeademd. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie zette een deel van de ballustrade en het appartement, dat brand- en roetschade opliep, af en startte een onderzoek.

Uit het onderzoek van de Forensische Opsporing, rechercheurs en agenten blijkt sprake te zijn van brandstichting. De politie vraagt mensen die meer weten over de brand en nog geen contact gehad hebben met agenten, contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook camerabeelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera's uit de omgeving kunnen doorgestuurd worden. Dit kan via het meldformulier van de politie. Vermeld hierbij het procesnummer 2021-085275.

Dit bericht delen:

Advertenties