Vernieuwd winkelcentrum Dukenburg feestelijk heropend!

5 november 2022

In het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 november is het feest in winkelcentrum Dukenburg. De afgelopen tijd heeft het winkelcentrum immers aan de binnenkant een fikse opknapbeurt ondergaan en daarom is het nu tijd voor feest. 

Op zaterdag 5 november om 11.00u heropende wethouder John Brom (De Stadspartij Nijmegen) samen met Piet Hein Verhulst, voorzitter Ondernemersvereniging, Maarten Mulder, voorzitter Vereniging van Pandeigenaren en ondernemer Koos Messink en een vaste bezoeker het vernieuwde winkelcentrum Dukenburg.
De wethouder liet enthousiast weten: “Deze opening betekent dat we als College bijzondere aandacht hebben voor Dukenburg en Lindenholt. We willen deze stadsdelen namelijk samen met de bewoners en ondernemers naar een hoger niveau tillen. Winkelcentrum Dukenburg is nu weer een kloppend hart en het zal een nog mooiere ontmoetingsplek worden!”
Natuurlijk waren er tal van leuke activiteiten. Zo kon iedereen op vertoon van een kassabon aan het rad van fortuin draaien en kans maken op leuke prijzen. Kinderen lieten zich gratis schminken in de Make Over Bar, sprongen op springkussens en genoten  van muziek en allerlei lekkers.
Op zondag 6 november is het koopzondag en nog steeds feest, want dan komen er diverse tekenfilmhelden naar Dukenburg! Om 14.00 uur lopen zij samen in een parade door het winkelcentrum en om 13.00u, 15.00u en 16.00 uur staan de vrolijke kindervriendjes klaar voor een Meet & Greet.

Winkelcentrum Dukenburg is prachtig vernieuwd, gaat u dat zeker eens bekijken!


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024