Feestelijk kijkje in de Houtstraat in het centrum van Nijmegen

Ger Neijenhuijzen
17 juni 2023

Ken jij de Houtraat al? Op zaterdag 17 juni kon je er 's middags een feestelijk kijkje nemen! Verschillende ondernemers verzorgen interessante presentaties van echte ambachtslieden.

Zo gaf Kees Kersten bij 24/7 Store een demo over sneaker-ontwerp, was er een hoedenontwerper bij Cappello die je een kijkje in zijn vakgebied geeft, kreeg je bij Deja Vu een presentatie van een meubeldesigner en kon je bij Mood Conceptstore zelf leer uitzoeken waarvan eigenaresse Rianne iets moois maakt.

Bij Boekhandel-Antiquariaat Van Hoorn kon je luisteren naar bijzondere verhalen, vond je bij Wonder for Kids de mooiste kinderkleding en konden kinderen op de foto met de bekende XL knuffelbeer en scoorde je bij Bij Dré de allerleukste cadeaus in de speciale Vaderdag-marktkraam.

Tijdens deze gezellige dag verzorgden de horeca-ondernemers heerlijke producten. Zo kon je op deze dag bij Holy Sweets een speciaal gebakje, Saint Honoré, verkrijgen, had Holt een “Ice Cream For Grown-Ups” voor een speciaal prijsje, bood Café Samson een proefglas van alle biertjes op de tap aan voor maar €2,50 en kon je bij de Blonde Pater een verrassingsfiguurtje op je koffie laten toveren door een echte barrista!

Bij Jack’s Casino waren er op het draairad fantastische prijzen te winnen van ondernemers van de Houtstraat, zoals twee 50%-kortingsbonnen van de Heerenkamer Kappers

Tijdens deze dag draaide Dj Cristel van de Platenbus heerlijke deuntjes onder het thema de jaren 90.


Klik op een foto voor vergrote weergave

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen