Collega's gezocht

Ben jij een taalvaardige speurneus en lijkt het je leuk om op regelmatige basis artikelen over uiteenlopende lokale onderwerpen te schrijven? Ben je iemand die zich vaak verwondert over gebeurtenissen in de stad en daarover zou willen schrijven? Vind je het leuk bepaalde Nijmeegse onderwerpen op de voet te volgen? Of ben je een student die ervaring wil opdoen met het zoeken naar nieuwsitems en het schrijven van artikelen? Fotografeer je en zou jij je foto’s op onze website terug willen zien? Lees dan verder!

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis. De tijd die je hieraan wilt en kunt besteden, bepaal je zelf. Dit kan dagelijks zijn of een paar keer per maand. Je zoekt een onderwerp, verzamelt informatie en maakt het verhaal compleet met foto’s en/of video. Je kunt hierbij zelf foto’s aanleveren of een collega meevragen. Een leuke bijkomstigheid is dat je als verslaggever toegang krijgt tot bijvoorbeeld festivals, evenementen of tentoonstellingen. Kernwoorden: enthousiast, nieuwsgierig, creatief en communicatief.

Wil je als fotograaf en/of cameraman aan de slag? Je kunt dan opgeroepen worden om beelden te maken die bij een artikel nodig zijn. Als fotograaf moet je beschikken over een spiegelreflexcamera en als cameraman over een (semi) professionele videocamera met externe microfoon. Voor het laatste moet je ook zelf de mogelijkheden hebben voor montage van de gemaakte opnamen. Enige ervaring, zeker als cameraman, is hier wel een pré.

Het geniet de voorkeur als je inwoner van Nijmegen bent, maar als je in een aangrenzende gemeente woont is dat geen probleem. We werken vanuit een redactieruimte maar merendeels werk je vanuit thuis. We staan open voor nieuwe ideeën en aanvullingen op het bestaande concept.

Hebben we je interesse gewekt?

Mail naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel 024-322 99 22 voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.
 


Nieuws uit Nijmegen zoekt acquisiteur

Nieuws uit Nijmegen is op zoek naar een zelfstandig werkende acquisiteur. Zit het verkopen van advertenties jou in het bloed en zie jij het benaderen van bedrijven als een uitdaging? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wij zoeken iemand die met plezier aan de slag wil gaan om adverteerders te werven voor onze nieuwssite. Resultaatgericht, sociaal vaardig, doortastend en betrouwbaar zijn hierbij de kernwoorden. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed en ben je in bezit van een eigen vervoersmiddel. Je leeftijd speelt geen rol, enige ervaring zou wel een pré kunnen zijn.

Nieuws uit Nijmegen biedt ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. De vergoeding voor je werkzaamheden is op commissiebasis. Je plant je eigen afspraken en bepaalt dus zelf je werktijden.

Denk je dat je ons team kunt komen versterken?

Mail dan je motivatie en CV naar toine@nieuwsuitnijmegen.nl


Nieuws uit Nijmegen, altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit onze stad!