Vrijwilligers gezocht

Nieuws uit Nijmegen zoekt tekstschrijvers/webredacteurs en eindredacteurs

Ben jij een taalvaardige speurneus en vind je het leuk om op regelmatige basis artikelen over diverse lokale onderwerpen of items die Nijmegen raken te schrijven? Lees dan verder!
 
Nieuws uit Nijmegen is jonge en dynamische nieuwssite, voor Nijmegenaren door Nijmegenaren. We hebben een groot aantal lezers op onze site en veel volgers op Twitter en op Facebook. Graag willen we ons team van tekstschrijvers en verslaggevers uitbreiden met nieuwe mensen. Mensen, van oud tot jong, met affiniteit voor stad Nijmegen, een vlotte pen en met de motivatie Nijmegen van (lokaal) nieuws te voorzien. Nieuws uit Nijmegen richt zich op alle Nijmegenaren. Wij bestaan uit een groep enthousiaste vrijwilligers met interesse in nieuws uit onze mooie oude stad. Onze artikelen kunnen over van alles gaan: de geschiedenis van Nijmegen, over het uitgaansleven, het bedrijfsleven, sportactiviteiten, nieuwbouwprojecten, gebeurtenissen of over bijzondere Nijmegenaren zelf.

Voor wie?

Ben je iemand die zich vaak verwondert over onderwerpen in de stad en daarover wil schrijven? Vind je het leuk bepaalde Nijmeegse onderwerpen op de voet te volgen? Of ben je een student die ervaring wil opdoen met het zoeken naar nieuwsitems en het schrijven van artikelen?
Nieuws uit Nijmegen is altijd op zoek naar leuke, aparte en bijzondere verhalen over gebeurtenissen, personen of organisaties in Nijmegen. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat je als verslaggever vaak toegang krijgt tot bijvoorbeeld festivals, evenementen of tentoonstellingen.
We zoeken ook een eindredacteur. Je houdt je bezig met de (eind)controle over de onderwerpen en te plaatsen artikelen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en kan waar nodig andere redactieleden hierin begeleiden. Het schrijven van artikelen kan ook een extra taak zijn.

Fotografen/videomakers

Kan je goed fotograferen of ben je creatief en handig in het maken van video’s? Dan zijn we ook opzoek naar jou!

Interesse gekregen? Maak kennis met ons!

Neem hiervoor contact op via: redactie@nieuwsuitnijmegen.nl

Nieuws uit Nijmegen, altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit onze stad!